Σεμινάριο Hyaluron pen Filler

Προσφορά μηνός

Σεμινάριο εκπαίδευσης Hyaluron Pen

με μή ενέσιμο φίλλερ και μή ενέσιμη μεσοθεραπεία !!

με προιόντα ESSEL

περιλαμβάνει

1) 6-7 ώρες πρακτική

2) δώρο 10 μλ φίλλερ

3) δώρο Hyaluron Pen

4) πιστοποιητικό παρακολούθησης

5) έξτρα εκπαίδευση μεσοθεραπεία με HP

6) έξτρα μετεκπαίδευση με δερματολόγο

πλρ 6974439449

 

το κατάλληλο ΜΗ ενέσιμο φίλλερ (mesofiller) για το HYALURON pen το Dermapen , Hydrapen και το MESOSKIN!!

Το AESTHET Reticulated HA Mesofiller της ESSEL, με την μοναδική σύνθεσή του προσφέρει φυσικά καλοσχηματισμένα, γεμάτα χείλη και νεανική, λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες!

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας υδρόφιλος πολυσακχαρίτης του οργανισμού, που έχει την ικανότητα να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού (1000 φορές το βάρος του), να παρέχει επιπλέον ενυδάτωση και να βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου που χρειάζεται η επιδερμίδα για να είναι νεανική και υγιής. Το υαλουρονικό οξύ στη πρωταρχική του μορφή έχει μικρή διάρκεια ζωής στον συνδετικό ιστό, όμως με την βοήθεια της χημικής διεργασίας και της δημιουργίας διασταυρωμένων δεσμών (cross-linking) μεταξύ των αλυσίδων του πολυσακχαρίτη, δημιουργείται μία αδιάλυτη στο νερό ιξοελαστική γέλη (viscoelastic gel) που διατηρεί τη βιοσυμβατότητα και τις βιολογικές ιδιότητες της φυσικής ουσίας, με αποτέλεσμα την παραμονή υοαλορονικού οξέος στο χόριο του δέρματος για μεγαλύτερο διάστημα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ FILLERS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Η μοναδική σύνθεση και περιεκτικότητά των fillers σε υαλουρονικό οξύ,

προσφέρει και διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Το AESTHET Reticulated HA Mesofiller της ESSEL είναι ένα χημικά επεξεργασμένο υαλουρονικό οξύ (cross linked) που προέρχεται από μη ζωική πηγή, με μία μοναδική δομή γέλης που συγκρατεί το νερό στο χόριο, για να προσφέρει αύξηση του όγκου του δέρματος και αποτελεσματική μείωση των ρυτίδων του προσώπου.

Διαθέτει χαμηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος (10mg/ml) και είναι ιδανικό για κάθε είδους μεσοθεραπεία, ιδιαίτερα για επιφανειακές εγχύσεις στα χείλη και για διόρθωση των περιστοματικών και των λεπτών ρυτίδων του προσώπου. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 3-6 μήνες, ανάλογα την κατάσταση της επιδερμίδας του ασθενή.

Το AESTHET Reticulated HA Mesofiller, προσφέρει ένα φυσικό, νεανικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο και στα χείλη. Συνιστάται η χρήση του με στυλό μεσοθεραπείας (mesopen).

Aesthet Hyaluronic FlashFiller is a scientifically advanced anti-ageing serum which helps to visibly plump out wrinkles and provide extra moisture to the skin 30ml