Για την εταιρία μας

αισθητική-δερματολογία-ομοιπαθητική 20 χρόνια εμπειρίας στην ολιστική αντιγήρανση
hifu

Αισθητική ιατρική-Γυναικολογία

Η δερματολόγος της εταιρίας Dr. Α. Martinescu, έχει 20ετή επαγγελματική εμπειρία. Ήταν η πρώτη εκπαιδεύτρια στα λέιζερ της Cutera στην Ρουμανία. Είναι άριστη γνώστης και χειρίστρια των ιατρικών μηχανημάτων της Dermaline. Γιαυτό τον λόγο μπορούμε και παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρης εκπαίδευση στους συνεργάτες – πελάτες μας.

Φυσικοθεραπεία

Σε συνεργασία με τον έμπειρο,  φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Κλειτσάκη, επιλέγουμε και προτείνουμε τα πιο αξιόπιστα, κορεάτικα μηχανήματα, που συνδυάζουν την μέγιστη αποτελεσματικότητα, με το οικονομικό όφελος.

ondamed

Ολιστική προσέγγιση για την αντιγήρανση  με τεχνολογία Ondamed

Η επιστημονική ομάδα της Dermaline, προσεγγίζει ολιστικά την αντιγήρανση,  όχι μόνο με θεραπείες  ιατρικής αισθητικής,  αλλά και με την αναγέννηση των κυττάρων του οργανισμού, που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των εσωτερικών μας οργάνων.  Energy Medicine by ONDAMED

Δοκιμές και αξιολόγηση

Με συνεχείς δοκιμές, οι επιστήμονες-συνεργάτες της Dermaline, τεστάρουν και αξιολογούν τα μηχανήματα μας πριν το λανσάρισμα τους στην αγορά, προκειμένου  να προσφέρουμε  τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και ασφαλείς θεραπείες, για τους πελάτες σας.

hifu ουρολογίας