Beauty Greece 2024

Σας προσκαλούμε στη Beauty Greece 11-13 Μάϊου σταντ 61

όπου παρουσιάζουμε αναίμακτο λίφτινγκ με

1) κορεάτικο HIFU 3πλής ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ βολής 1,5-3,0-4,5 mm

ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ !

 

2) κορεάτικο SONO 4πλής ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ βολής 1,2,10,17 Mhz !!

 

3) το μοναδικό WELLNESS concept BAHI της Huelight KOREA-USA!!!

https://huelightusa.com/bahi-therapy/

 Blood circulation, Antioxidant, Hormonal balance, and Immunity

ΚΑΙ 30-40-50% έκπτωση στα κορεάτικα DEMO μηχανήματα αισθητικής και ιατρικής !!!!

 

 

δηλώστε επίσκεψη στο σταντ μας εδώ

https://dermaline.eu/beauty-greece/

 5 άτομα κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ θεραπεία BAHI !!!

περιλαμβάνει :

Collagen Booster με διοδικό πάνελ PBM φωτοανάπλασης full body ,

Cell Wellness PEMF κυτταρικός βιοσυντονισμός για επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος,

και εισπνοή Hydrogen+Oxygen για DETOX και την εξάλειψη των ελευθέρων ριζών !!

 

 

 

 

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

VIBER +30 6974439449

 

Λάβαμε μέρος στην Cosmoprof 2024 στη Bologna

και παρουσιάσαμε νέες τεχνολογίες

Λάβαμε μέρος στην MEDICA 2023 στη Γερμανία

παρουσιάσαμε νέα τεχνολογία HES fractional RF

 

Διεθνές συνέδριο αισθητικής γυναικολογίας SREG στο Βουκουρέστι

19 Ιουνίου 2023 ώρα 20.00 πλρ. 6974439449

 

21-23 Οκτωβρίου 2022

παρουσίαση του μοναδικού με κλινική μελέτη Έλληνα γιατρού του κολπικού μηχανήματος ραδιοσυχνοτήτων !!!

12 Μαρτίου 2022

19 Σεπτεμβρίου 2021

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των συνδυαστικών θεραπειών ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΥ λίφτινγκ με το μηχάνημα πλάσματος, μη ενέσιμου φίλλερ (και χωρίς αναισθησία) και της μή ενέσιμης μεσοθεραπείας + botox λαιμού με το DermoSkin.

Το θέμα και ο τρόπος ανάπτυξης θα είναι τα εξής:

14.00-15.00 – Παρουσίαση της θεραπείας με PLASMA JET PLAMINGO – βλεφαροπλαστική, αντιγύρανση, λεύκανση, τόνωση, απορρόφηση δραστικών ουσιών, θεραπείες ακμής, pilling, θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής.

15.00-16.00 – HYALURON PEN, θεραπείες αύξησης των χειλιών και πλήρωση ρυτίδων (καπνιστή-barCode κλπ.) με υαλουρονικό οξύ MESOFILLER, χωρίς βελόνα, χωρίς αναισθησία και χωρίς πόνο & DERMOSKIN μή ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ MESOFLASH, με εξαιρετικά αποτελέσματα και άλλες τεχνικές μεσοθεραπείας με συνδυασμό botox.

Παρουσίαση της θεραπείας PLASMA Μπ.Αγγελακόπουλος δερματολόγος

Παρουσίαση της θεραπείας HYALURON PEN & Dermoskin ή δερματολόγος Adina Martinescu.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες (8) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε όποιον καταθέσει το αντίτιμο των 50 ευρώ που αντιστοιχεί σε ισόποσο δώρο 2 φιαλιδίων MESOFLASH (κοκτέιλ μεσοθεραπείας) των 10ml το καθένα.

Γιαυτό συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τις ερωτήσεις της παρακάτω φόρμας για να έχετε προτεραιότητα και για να σας στείλουμε αριθμό λογαριασμού της εταιρίας μας.

κάντε κλικ εδώ

11 Σεπτεμβρίου 2021

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ 11 Σεπτεμβρίου 08.00 πμ θεραπεία μελάσματος με συνδυασμό των λέζερ Q-Switched & Long Pulsed 1064nm !!!

Καλέστε μας για τον κωδικό του webinar 6974439449

Λόγω κορονοιού και άλλων θεμάτων σας ενημερώνουμε οτι ακυρώθηκε το ιατρικό workshop μας.

 

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των συνδυαστικών θεραπειών ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΥ λίφτινγκ με το μηχάνημα φράξιοναλ πλάσματος, μη ενέσιμου φίλλερ (και χωρίς αναισθησία) και της μή ενέσιμης φράξιοναλ μεσοθεραπείας DermoSkin.

Το θέμα και ο τρόπος ανάπτυξης θα είναι τα εξής:

12.00-13.00 – Παρουσίαση της θεραπείας με PLASMAFRAC – βλεφαροπλαστική, αντιγύρανση, λεύκανση, τόνωση, απορρόφηση δραστικών ουσιών, θεραπείες ακμής.

13.00-14.00 – HYALURON PEN, θεραπείες αύξησης των χειλιών και πλήρωση ρυτίδων (καπνιστή-barCode κλπ.) με υαλουρονικό οξύ MESOFILLER, χωρίς βελόνα, χωρίς αναισθησία και χωρίς πόνο & DERMOSKIN μή ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ MESOFLASH, με εξαιρετικά αποτελέσματα και άλλες τεχνικές μεσοθεραπείας με συνδυασμό botox.

Παρουσίαση της θεραπείας PLASMAFRAC ο δερματολόγος Μπ.Αγγελακόπουλος.

Παρουσίαση της θεραπείας HYALURON PEN & Dermoskin ή δερματολόγος Adina Martinescu.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες (8) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε όποιον καταθέσει το αντίτιμο των 50 ευρώ που αντιστοιχεί σε ισόποσο δώρο 2 φιαλιδίων MESOFLASH (κοκτέιλ μεσοθεραπείας) των 10ml το καθένα.

Γιαυτό συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τις ερωτήσεις της παρακάτω φόρμας για να έχετε προτεραιότητα και για να σας στείλουμε αριθμό λογαριασμού της εταιρίας μας.

κάντε κλικ εδώ

plasmafrac

 

 

 

Κυριακή 25 Απριλίου

 

Η προηγμένη τεχνολογία στην Ιατρική Αισθητική συναντά το PLASMAFRAC

για αναίμακτο λίφτινγκ & βλεφαροπλαστική

– Η πρωτοποριακή θεραπεία του είναι 25 φορές πιο αποτελεσματική και πιο γρήγορη από τις κλασικές μεθόδους Plasma Pen ( πενάκια πλάσματος )

– Άμεσα αποτελέσματα

– Μικρότερη βλάβη στο δέρμα

– Καταπληκτικά αποτελέσματα Αναίμακτου LIFTING

– Ολοκληρωμένες θεραπείες ουλών και ακμής

– Γρήγορη επούλωση

– Ανάπλαση και Σύσφιξη του δέρματος

– Αντιμετώπιση Ραγάδων

– Ειδικά Πρωτόκολλα θεραπειών για ρυτίδες

WORKSHOP 2020

Αγαπητοί συνεργάτες,
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των συνδυαστικών θεραπειών workshop ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΥ λίφτινγκ με το μηχάνημα πλάσματος JET PLAMINGO, μη ενέσιμου φίλλερ (και χωρίς αναισθησία) και της μή ενέσιμης μεσοθεραπείας + botox λαιμού με το DermoSkin. Στο τέλος θα σας παρουσίασουμε και τα επαγγελματικά προιόντα πεπτιδίων της ESSEL στή MEDILASER στην Ησιόδου νρ.26 (1ος όροφος) στο ύψος της Ρηγίλλης νρ. 25 (στο φανάρι πλατείας Σκούζε)

Το θέμα και ο τρόπος ανάπτυξης θα είναι τα εξής:

12.00-13.00 – Παρουσίαση της θεραπείας με PLASMA JET PLAMINGO – βλεφαροπλαστική, αντιγήρανση, λεύκανση, τόνωση, απορρόφηση δραστικών ουσιών, θεραπείες ακμής, pilling, θεραπείες για το τριχωτό της κεφαλής.

13.00-14.00 –ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΟ ΦΙΛΛΕΡ – HYALURON PEN, θεραπείες αύξησης των χειλιών και πλήρωση ρυτίδων με υαλουρονικό οξύ MESOFILLER, χωρίς βελόνα, χωρίς αναισθησία και χωρίς πόνο.

14.00-15.00 ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – DERMOSKIN- μή ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ MESOFLASH, με εξαιρετικά αποτελέσματα και άλλες τεχνικές μεσοθεραπείας με συνδυασμό botox.

Παρουσίαση της θεραπείας PLASMA o πλαστικός κρ Παναγιώτης Σάνδρης
Παρουσίαση της θεραπείας HYALURON PEN & Mesoskin ή δερματολόγος Adina Martinescu.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες 8 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε όποιον καταθέσει το αντίτιμο των 50 ευρώ που αντιστοιχεί σε ισόποσο δώρο 2 φιαλιδίων MESOFLASH (κοκτέιλ μεσοθεραπείας) των 10ml το καθένα.

Γιαυτό συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τις ερωτήσεις της παρακάτω φόρμας για να έχετε προτεραιότητα και για να σας στείλουμε αριθμό λογαριασμού της εταιρίας μας.

κάντε κλικ στη πρόσκληση

 

prosklisi plasma 25 okt

 

 

magsculpt

magsculpt

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τον εστιασμένο μαγνητικό διεγέρτη στο 6974439449

 

 

Workshop 2020

για παθολόγους, γενικούς ιατρούς κλπ

δωρεάν σεμινάριο webinar by www.ondamed.gr

Η εταιρία μηχανημάτων ιατρικής αισθητικής DERMALINE-ONDAMED σε συνεργασία με το institute BINDER της dr.Silvia Binder σας προσκαλεί σε workshop μέσω του ίντερνετ ,το Σάββατο 26 Απριλίου στις 12.00.

Θέμα του workshop « Πώς το μη θερμικής ενέργειας EMF του οίκου-εταιρίας ONDAMED υποβοηθά την πρόληψη και ταχεία αποδρομή των συμπτωμάτων που προσομοιάζουν με γριπποειδή συνδρομή. »Ομιλήτρια ή dr.Silvia Binder. (στην αγγλική γλώσσα)

Για την δωρεάν συμμετοχή σας, λόγω περιορισμένων θέσεων 25, παρακαλώ ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα κάνοντας εδώ κλικ στήν πρόσκληση (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

 

για γυναικολόγους

Παρoυσίαση ΚΟΛΠΙΚΟΥ RF για σύσφιξη και ακράτεια

&

Υποβοήθηση της γονιμότητας με τη χρήση της τεχνολογίας βιομαγνητικού συντονισμού με το μηχάνημα Ondamed

Θα ακολουθήσει πρακτική επίδειξη σε περιστατικά γυναικών με πολλαπλές αποτυχίες IVF .

 

Για την δωρεάν συμμετοχή σας, λόγω περιορισμένων θέσεων 25, παρακαλώ ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατόν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα κάνοντας κλικ στήν πρόσκληση εδώ :

vaginal rf

και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  πλρ Δήμητριος Μέρτικας στο 6974439449

 

για ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

prosklisi plasma 12 jan

MONO για ΙΑΤΡΟΥΣ

workshop 11 january

Workshop 2019

workshop 21.10.19 filler

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 21.10.19 (4-5.00μμ & 5-7.οομμ) στο Athens Investment Center, Λ. Β. Κωνσταντίνου 44 Αθήνα, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις νέες θεραπείες με το πρωτοποριακό Plasma Plamingo (θεραπεία μαλλιών, προσώπου, βλεφάρων, σώματος) και για το μοναδικό χωρίς ένεση filler  (οχι ρόλλερ οχι dermapen)

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής (περιορισμένες θέσεις workgroup), παρακαλώ στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στο  email mertikas@gmail.com για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο κινητό 6974439449

sineson tecar

Η Dermaline παρουσιάζει το ασυναγώνιστο σύστημα μεσοθεραπείας TURTLEPIN !!!

 

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην Cidesco, Γρυπάρη 118 (Πλατεία Δαβάκη), Καλλιθέα στις 10.30

Για την εταιρία Dermaline Plus θα παρουσιάσει ο Πλαστικός Χειρουργός Dr Π. Σάνδρης, διευθυντής του ιατρικού κέντρου LaserMed το θέμα » Μεσοθεραπεία για πρόληψη, αντιγήρανση, λιποδιάλυση και καταπολέμηση της αλωπεκίας».

Για να δηλώσετε παρουσία παρακαλούμε επικοινωνήστε στο κινητό 6945907833. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων.

 

 

H Dermaline Plus Medical Aesthetic Devices, σας προσκαλεί στις 10/2/2019, στα γραφεία της Cidesco, Γρυπάρη 118 Καλλιθέα, για να σας παρουσιάσει νέας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα αισθητικής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για την ημέρα της παρουσίασης θα ισχύσουν ειδικές εκπτωτικές τιμές στα προϊόντα μας.

Πρόγραμμα

12.00–13.00 Αποτρίχωση με Laser

13.00-14.00 Αναίμακτο facelift με HIFU και RF

14.00-14.30 Διάλλειμα

14.30-15.30 Λιπογλυπτική & Σύσφιξη με Θερμοκρυολιπόλυση, HIFU, RF

Στους συμμετέχοντες παρέχεται δωρεάν το Vmax HIFU σαν demo στο ινστιτούτο τους (ένα διήμερο), μετά από εκπαίδευση από γιατρό της εταιρίας μας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και κράτηση θέσης, παρακαλώ επικοινωνείτε στο τηλ. 6945907833 ή στείλτε μας απαντητικό email.

CIDESCO workshopworkshop της Dermaline στη γυναικολογική κλινική MEDIMALL

 

Η εταιρία μηχανημάτων ιατρικής αισθητικής DERMALINE σε συνεργασία με το γυναικολογικό κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης MEDIMALL, σας προσκαλει σε workshop, Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 12.00, στο Medimall (Λεωφ. Μεσογείων 2, Αθήνα 115 27).

Θέμα του workshop «Θεραπείες αναίμακτης αιδοιοπλαστικής και σύσφιξης κόλπου, ακράτειας ούρων και βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας με την χρήση των ιατρικών μηχανημάτων Sineson RF ».

 

Ομιλητής ο γυναικολόγος κρ. Γεώργιος Σάρλης.

workshop vaginal rf

 

 

 

 

 

23-25 Νοεμβρίου ΣΥΝΕΔΡΙΟ CIDESCO HELLAS

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας Dermaline Plus, θα συμμετάσχει στο «41ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΥΓΕΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ», στις 23-24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, στο Ξενοδοχείο ‘’ΑΜΑΛΙΑ’’, Σύνταγμα, διοργάνωση CIDESCO Hellas, (τηλ. επικοινωνίας: 6977906057-6987052726), www.cidescohellas.gr, FB: Cidesco Hellas.

Στο stand της Dermaline Plus (Νο 12 στον ημιόροφο), στην «Έκθεση καλλυντικών, μηχανημάτων και ειδών ομορφιάς» -είσοδος ελεύθερη- θα παρουσίασουμε τα μηχανήματα ιατρικής αισθητικής: Milesman Laser, Vmax HIFU, Sineson RF -για αισθητική, γυναικολογική και φυσιοθεραπευτική χρήση- και πιστόλι μεσοθεραπείας. Demo (χωρίς χρέωση) των μηχανημάτων Sineson RF και Vmax, είναι στην διάθεση των επισκεπτών της έκθεσης, μέχρι το τέλος του έτους.

Επισκεφτείτε μας για να ενημερωθείτε από την δερματολόγο και ομοιοπαθητικό της εταιρίας μας, Dr Adina Martinescu, για τις θεραπείες αναίμακτου lifting και λιπογλυπτικής, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της κορεάτικης K1Med.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν 10 θεραπείες – δώρο, αναίμακτου face lifting με Vmax HIFU, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού (πληρ. κα Σ.   Γκούμα 6945907833).

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Παρασκευή 23/11 από τις 11.00 έως τις 19.30, Σάββατο 24/11 από τις 10.00 έως τις 19.00 και Κυριακή 25/11, από τις 10.00 έως τις 19.00.

προσκληση

 

Σας προσκαλούμε σε workshop 14 Οκτωβρίουνα γνωρίσετε

τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του NEOY SINESON rf – diathermy με πολλαπλές χρήσεις στην αισθητική (λιφτινκγ + λιποδιάλυση) στην γυναικολογία για κολπική σύσφιξη και στη φυσιοθεραπεία για την καταπολέμηση μυικων και ρευματικων πόνων !!!!

KAI να γνωρίσετε

τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του NEOY

compact διοδικού laser Μilesman…σε σύγκριση με laser Αλεξανδρίτη!!!

α) SINESON RF  και θεραπεία με βλαστοκύτταρα (στις 12:00) και β) MILESMAN Laser (14:30).

Εκτός από την Dr AMartinescu Δερματολό γο-Ομοιοπαθητικό της Dermaline Plus, για την εμπειρία τους θα μιλήσουν και συνεργάτες μας

Dr Χ. Αγγελακόπουλος ΔερματολόγοςDr Γ. Σάρλης Γυναικολόγος (MEDIMALL) , Dr Γ.Τσουκαλάς  Φυσικοθεραπευτής.

Για πληροφορίες και συμμετοχή (χωρίς χρέωση), παρακαλούμε καλέστε για Ελλάδα το κινητό 6945907833  (κα Σ. Γκούμα Υπεύθυνη επικοινωνίας ) ή στείλτε μας απαντητικό email το συντομότερο δυνατόν, λόγω περιορισμένων θέσεων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ 12-14.00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ  14.30-16.00

workshop

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε

τα Ασύγκριτα πλεονεκτήματα του NEOY

compact διοδικού laser Μilesman…

Kαι σε σύγκριση με laser Αλεξανδρίτη!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ 1ήμερο
DEMO ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

για γιατρούς 11 Φεβρουαρίου workshop

9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ workshop

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ workshop

ΙΟΥΝΙΟΥ workshop

ΜΑΙΟΥ workshop

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ workshop