Φυσικοθεραπείας

Over 20 years of consultancy experience
hifu

20 χρόνια εμπειρίας μηχανημάτων δερματολογίας

Η έμπειρη δερματολόγος της εταιρίας μας dr.Martinescu καθώς υπήρξε και εκπαιδεύτρια στα λέιζερ της Cutera είναι γνώστης και έμπειρος χειριστής των μηχανημάτων μας ώστε να μπορεί να εκπαιδεύει άριστα τους πελάτες μας ώστε να έχουν τα μέγιστα αποτελέσματα στις θεραπείες τους !!!

16 Χρόνια εμπειρίας και στα μηχανήματα φυσιοθεραπείας

Με την 18 άχρονη εμπειρία του πελάτη και συνεργάτη μας φυσιοθεραπευτή Γεώργιου Τσουκαλά επιλέγουμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα κορεάτικα μηχανήματα φυσικοθεραπείας με βάση και αρχή μας το value for money. Πελάτης μας και ο dr.Paul Ackermann !!!

ondamed

Την αντιγήρανση την προσεγγίζουμε ολιστικά και με ONDAMED !!!

Σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες γιατρούς προσεγγίζουμε την αντιγύρανση όχι με το γέμισμα των ρυτίδων αλλα και με την αναγέννηση των κυττάρων και των εσωτερικών οργάνων μας !!! ENERGY medicine by ONDAMED

Έμπειροι ιατρικοί συνεργάτες τεστάρουν και αξιολογούν τα μηχανήματά μας όπως ο γυναικολόγος Γεώργιος Σάρλης ειδικός στην εξωσωματική αλλά και στη θεραπεία κολπικής ξηρότητας ακράτειας ούρων – χαλάρωσης κόλπου και αιδιοπλαστικής με μηχανήματά μας ραδιοσυχνοτήτων.

Σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες γιατρούς ουρολόγους τεστάρουμε και αξιολογούμε σε κλινικές τα μηχανήματά μας για την αποτελεσματικότητα στις θεραπείες και στη συνέχεια σας τα συστείνουμε !!!

hifu ουρολογίας