ΜΗ επεμβατική μεσοθεραπεία για πρόσωπο και σώμα χωρίς βελόνες και πόνο !!!

mesoderm mesoskin

Το MESODERM MESOSKIN eNANOPORATION είναι μια συσκευή μεσοθεραπείας που χρησιμοποιεί την ηλεκτροδιάτρηση (για να πετύχει μια σημαντική αύξηση της διαπερατότητας του δέρματος) με βάση ένός μικροτσίπ, το οποίο μπορεί να διοχετεύει θρεπτικά συστατικά στο δέρμα. Αυτό το μικροτσίπ περιέχει τεχνολογία διαδερμικής τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει την απελευθέρωση του ορού σε ρηχές ή μεσαίες επιφάνειες, χωρίς να διαπερνά το δέρμα.
Category
μηχανήματα αισθητικής, προιόντα

MESODERM-MESOSKIN-eNANOPORATION  ΜΗ ενέσιμη μεσοθεραπεία χωρις πόνο και αναισθησία !!

Η ηλεκτροδιάτρηση (η τεχνική για την οποία ο εφευρέτης της έλαβε το βραβείο Νόμπελ το 2003) είναι μια μέθοδος με την οποία, με τη βοήθεια ηλεκτρικών παλμών χαμηλής έντασης, ανοίγουν κανάλια μεταξύ των κυττάρων που συνθέτουν τα στρώματα του δέρματος επιτρέποντας τη διείσδυση διαφόρων ουσιών (ακόμη και με μεγάλα μόρια) μέσα στο κύτταρο. Σε 20-30 λεπτά μετά την διακοπή της θεραπείας, αυτός ο δίαυλος κλείνει. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς των ενεργών συστατικών στο δέρμα είναι επίσης γνωστός ως εικονική μεσοθεραπεία.

Το MESODERM- MESOSKIN εξασφαλίζει τη μεταφορά μέσω του δέρματος δημιουργώντας μικρά κανάλια, μέσω των οποίων μεταφέρονται στον υποδόριο ιστό, οροί που περιέχουν θρεπτικά συστατικά υψηλής καθαρότητας και βιταμινών, μετάλλων, υαλουρονικού οξέος μαζί με άλλες ουσίες όπως τα πεπτίδια, αυξητικούς παράγοντες, φυτικά εκχυλίσματα, φύκια, κλπ. Η απορρόφηση αυτών των συστατικών από το σώμα διεγείρει την τριχοειδή κυκλοφορία και επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, τα οποία γίνονται πιο ανθεκτικά στους παράγοντες γήρανσης, βελτιώνουν την εμφάνιση του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος, τις λεπτές ρυτίδες και βελτιώνουν δερματολογικά προβλήματα.

Το βάθος επιδερμικής διείσδυσης είναι 1.0-2.50 mm, χωρίς να προκαλείται βλάβη στο δέρμα.

Στις θεραπείες αισθητικής, η ηλεκτροδιάτρηση επιτρέπει την εισαγωγή διαφόρων ουσιών στα στρώματα του δέρματος, οι οποίες κανονικά έχουν μόνο μικρό βαθμό απορρόφησης (5% σε συνηθισμένες τοπικές εφαρμογές, σε σύγκριση με 60-95% μέσω ηλεκτροδιάτρησης). Αλλη μέθοδος μεσοθεραπείας είναι ενέσιμη μεσοθεραπεία, με τη βοήθεια λεπτών βελονών, ή οποία είναι μια οδυνηρή διαδικασία, είναι απαραίτητη ή αναισθησία και με κίνδυνο μόλυνσης και μεταθεραπευτικά αιματώματα.

Η συσκευή μεσοθεραπείας MESOSKIN-MESODERM είναι ανώδυνη, μη επεμβατική και είναι κατάλληλη για θεραπείες κατά των ρυτίδων, κατά της απόσβεσης, του λαιμού και του delcote, για τις θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής.

Ακόμη και μετά την πρώτη συνάντηση, το δέρμα είναι ευρύτερο, ομαλότερο, η υφή είναι πιο ομοιόμορφη, η εμφάνιση είναι πιο φωτεινή και δημιουργεί ένα ανυψωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα του δέρματος.

Το MESOSKIN μειώνει εμφανώς τους διευρυμένους πόρους και τα διάφορα δερματικά σημάδια, βοηθά στην απομάκρυνση των σημείων ακμής.

Οι διάφορες μορφές ακμής, συμπεριλαμβανομένης της ροδόχρους ακμής, βελτιώνονται σημαντικά, μειώνουν την υπερβολική έκκριση σμήγματος και μειώνουν τις λεπτές ρυτίδες.

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, ανώτερα από άλλες εικονικές τεχνικές μεσοθεραπείας.

Σε σύγκριση με την κλασσική μεσοθεραπεία, δεν υπάρχει τραύμα στο χόριο, μόνο μια ελαφρά ερυθρότητα του δέρματος, με χρόνο ανάκτησης αρκετών λεπτών και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.