Αναπλαστικός-Αντιγηραντικός ορός Aesthet Sanitatem

sanitatem Recovery Serum recovering serum recovering serum hair loss 1 hair loss 2 sanitatem serum 1 sanitatem serum 2 sanitatem serum 8 sanitatem serum 3 sanitatem serum 4 sanitatem serum 5
Category
προιόντα

Αναπλαστικός – Αντιγηραντικός ορός Aesthet Sanitatem (Aesthet Recovery Serum Sanitatem)

Με επιδερμικούς αυξητικούς παράγοντες για νεανικό και υγιές δέρμα. (with cell growth factors – biological tissue repair)

 

O Αναπλαστικός-Αντιγηραντικός ορός Aesthet Sanitatem, είναι ένα εξελιγμένο τεχνολογικά προϊόν, που επιταχύνει την επούλωση των τραυμάτων, καταπολεμά την ξηρότητα, ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την γήρανση.

Ο Αναπλαστικός – Αντιγηραντικός ορός Aesthet Sanitem, που στα λατινικά σημαίνει «θεραπευτικός ορός», δρα σε όλα τα στάδια αναγέννησης της επιδερμίδας,  χάρη σε έναν μοναδικό συνδυασμό δύο βασικών συστατικών,  ένα συνθετικό παράγοντα που παράγεται από το φυτό  N. Η Benthamiana  και μιμείται τον αυξητικό παράγοντα-1 (IGF1) –  και το Pep-Reguling,  συνθετικό επταπεπτίδιο που ενεργοποιεί  τον αυξητικό παράγοντα βήτα (TGF-β).

Η προσθήκη ισχυρών αντιοξειδωτικών βιταμινών A, Cand E,  διεγείρει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και την παραγωγή νέου κολλαγόνου που βοηθά την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.  To έλαιο Βorage, μια πλούσια πηγή γάμμα Λινολενικού οξέος (GLA) βοηθάει στην άμυνα κατά της πρόωρης γήρανσης, το Νιτρικό άλας (L-PCA)  δρα φυσιολογικά ως ενυδατικό συστατικό και το «Teflose», είναι ένας πολυσακχαρίτης που δημιουργείται μέσω της βακτηριακής ζύμωσης και καταπολεμά την ύπαρξη βλαβερών, παθογόνων βακτηρίων που αναπτύσσονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Ο θεϊκός ψευδάργυρος (L-PCA) έχει αντισηπτικές ιδιότητες που περιορίζουν τον πολλαπλασιασμό βακτηριδίων. Τα φυτικά εκχυλίσματα Centella Asiatica  και Gornonian,  διαθέτουν αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση και ανακουφίζουν το ερεθισμένο δέρμα κατά την διαδικασία της αποθεραπείας.

  • Ο Αναπλαστικός – Αντιγηραντικός ορός Aesthet Sanitem, εφαρμόζεται μετά από θεραπείες ιατρικής αισθητικής όπως: χημικό peeling, laser, δερμοαπόξεση, microneedling, δύο φορές ημερησίως στις πάσχουσες περιοχές ως καθημερινή αγωγή.
  • Ως μετεγχειρητική θεραπεία, ο Αναπλαστικός – Αντιγηραντικός ορός Aesthet  Sanitatem μπορεί να εφαρμοστεί 12-24 ώρες μετά την επέμβαση (και μετά 48 ώρες στις τομές).  Χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ, μέχρι να ολοκληρωθεί η επούλωση. Αν κρίνεται απαραίτητο, η εφαρμογή μπορεί να αυξηθεί σε 3-4 φορές ημερησίως.